Најновије

Организатори "Шетње за Русију": Симбол зла је застава Чанкове партије

НОВИ САД - Oрганизатори јучерашњег скупа "Шетња за Русију" у Новом Саду, покрети Наши и Образ, одговорили су на оптужбе да се радило у екстремистичком скупу.
Прошетали до ЛСВ (Фото: Правда)

Прошетали до ЛСВ (Фото: Правда)

-  Током скупа и шетње улицама Новог Сада није се десио ни најмањи изгред; напротив, све је протекло у савршеном реду и миру, због чега су и припадници МУП-а одали признање организаторима. Све остале измишљотине НАТО-пропагандиста, који чак и Христов монограм — познат и као Крст Светог Цара Константина — и српског двоглавог белог орла са крстом и оцилима проглашавају за „фашистичка и нацистичка обележја“, јесу подле клевете које најоштрије осуђујемо - поручују организатори. Они су рекли да су једини симболи зла на скупу били  грб Ратног ваздухопловства Турске и застава антисрпске и антируске странке ЛСВ - Једини симболи зла који су се синоћ могли видети били су грб Ратног ваздухопловства Турске и застава антисрпске и антируске странке ЛСВ Ненада Чанка, који су послужили окупљеним грађанима као отирач за ноге. Бесомучни напади Ненада Чанка, Бориса Тадића, Чедомира Јовановића и осталих НАТО-лобиста на организаторе и учеснике „Шетње за Русију“ на најбољи начин сведоче да су српски родољуби ударили у осиње гнездо политичко-мафијашке агентуре која има задатак да удаљи Србију од Русије и гурне је у потпуну пропаст саопштили су они. Како је изгледала "Шетња за Русију" погледајте ОВДЕ. Писмо Ненада Чанка којим је коментарисао поменути скуп можете видети ОВДЕ.
Прочитајте још:НОВОСАДСКИ НАПРЕДЊАЦИ ПОСТАВИЛИ УЛТИМАТУМ: Ако ово не престане долазимо у БеоградЛончар: Корниц тешко болестан – потребно га је заштитити!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА