Najnovije

Organizatori "Šetnje za Rusiju": Simbol zla je zastava Čankove partije

NOVI SAD - Organizatori jučerašnjeg skupa "Šetnja za Rusiju" u Novom Sadu, pokreti Naši i Obraz, odgovorili su na optužbe da se radilo u ekstremističkom skupu.
Prošetali do LSV (Foto: Pravda)

Prošetali do LSV (Foto: Pravda)

-  Tokom skupa i šetnje ulicama Novog Sada nije se desio ni najmanji izgred; naprotiv, sve je proteklo u savršenom redu i miru, zbog čega su i pripadnici MUP-a odali priznanje organizatorima. Sve ostale izmišljotine NATO-propagandista, koji čak i Hristov monogram — poznat i kao Krst Svetog Cara Konstantina — i srpskog dvoglavog belog orla sa krstom i ocilima proglašavaju za „fašistička i nacistička obeležja“, jesu podle klevete koje najoštrije osuđujemo - poručuju organizatori. Oni su rekli da su jedini simboli zla na skupu bili  grb Ratnog vazduhoplovstva Turske i zastava antisrpske i antiruske stranke LSV - Jedini simboli zla koji su se sinoć mogli videti bili su grb Ratnog vazduhoplovstva Turske i zastava antisrpske i antiruske stranke LSV Nenada Čanka, koji su poslužili okupljenim građanima kao otirač za noge. Besomučni napadi Nenada Čanka, Borisa Tadića, Čedomira Jovanovića i ostalih NATO-lobista na organizatore i učesnike „Šetnje za Rusiju“ na najbolji način svedoče da su srpski rodoljubi udarili u osinje gnezdo političko-mafijaške agenture koja ima zadatak da udalji Srbiju od Rusije i gurne je u potpunu propast saopštili su oni. Kako je izgledala "Šetnja za Rusiju" pogledajte OVDE. Pismo Nenada Čanka kojim je komentarisao pomenuti skup možete videti OVDE.
Pročitajte još:NOVOSADSKI NAPREDNJACI POSTAVILI ULTIMATUM: Ako ovo ne prestane dolazimo u BeogradLončar: Kornic teško bolestan – potrebno ga je zaštititi!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA