Најновије

МОНСТРУОЗНО: Весли Кларк пореди Исламску државу са војском Републике Српске!

ВАШИНГТОН - Амерички монструм-генерал Весли Кларк, на америчкој глобалној тв мрежи СиЕнЕн, позвао је међународну заједницу да се бори против Исламске државе на "начин на који је то урађено против Срба у Босни и Херцеговини током рата деведесетих година".
Муџахедински НАТО фашиста (Фото: ЈуТјуб)

Муџахедински НАТО фашиста (Фото: ЈуТјуб)

"Ово није Вијетнам. Ово није Ирак. Ово није Афганистан. Оно што је потребно јесте да се постигне својеврсни политички консензус. Придобити Иран, уз подршку Русије, Саудијску Арабију и Турску да се уједине у борби против Исламске државе." - каже бивши генерал НАТО алијансе за Европу, Весли Кларк. "Морамо имати на уму да Исламска држава није никаква редовна војска и када је разбијемо њени припадници ће се вратити у редове обичних грађана, а ми ћемо испасти окупациона снага." - каже он, а затим додаје да је потребно учинити исту ствар као што је урађено у борби против Срба у БиХ. "Многи кажу да треба послати пешадију, али такву лидерску улогу могу на себе да преузму само Сједињене Америчке Државе. Зашто се то не уради?" - упитала је новинарка. "Сетите се како смо радили против Срба у Босни и Херцеговини. Направили смо план. Приближили смо стране и ујединили интересе земаља. Рекли смо да ћемо послати пешадију под одређеним условима. Тако исто можемо и сада, исти корак можемо направити сада, а касније успоставити неки вид мировних снага." - објашњава Кларк и истиче да је ситуација доста сложенија, али да јединство Саудијске Арабије, Ирана и Турске може бити постигнуто, као и да је потребан консензус са Русијом по том питању. "Тада ћемо сви заједно моћи да се боримо против Исламске државе." - каже амерички генерал. Подсећамо, Весли Кларк је руководио и операцијом злочиначког противправног бомбардовања Србије 1999. године, а управо под прећутном подршком НАТО алијансе, те конкретном подршком УНПРОФОР-а у БиХ, Алија Изетбеговић је транспортовао велики број муџахединских снага из арапских земаља у циљу борбе против војске Републике Српске. НАТО и Запад су отворено били на страни исламистичког терора у БиХ који је спровођен уз њихову подршку од стране Алије Изетбеговића и муџахедина из арапских земаља. Овакво брутално извртање историјских, необориво доказаних, чињеница јасан је знак да ће САД и у будућности наставити са антисрпском политиком на Балкану. Војска Републике Српске је у стварности прва војска која је водила одбрамбени рат против исламистичког фундаментализма и тероризма у Европи, борећи се директно против групација као што је Ал Каида. НАТО алијанса је била директни савезник и спонзор деловања исламистичких терористичких снага у БиХ. Уместо да се Исламска држава пореди са муслиманима из Босне и са Косова, те са исламистичким фундаментализмом и џихадом који је званично успоставио кроз Исламску декларацију Алија Изетбеговић вршећи агресију над Србима у БиХ управо уз помоћ муџахедина из арапских земаља, овде је све изврнуто наглавачке и Срби у БиХ се пореде са исламским терористима и Исламском државом.
Прочитајте још:ЗАБРИЊАВАЈУЋЕ: На Балкану 400.000 присталица Исламске државе!ВИКИЛИКС: Ердоган планирао пре шест седмица обарање руског авионаPOLITICO: Америка почиње рат за Балкан – НАТО жели да освоји Србију
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА