Najnovije

MONSTRUOZNO: Vesli Klark poredi Islamsku državu sa vojskom Republike Srpske!

VAŠINGTON - Američki monstrum-general Vesli Klark, na američkoj globalnoj tv mreži SiEnEn, pozvao je međunarodnu zajednicu da se bori protiv Islamske države na "način na koji je to urađeno protiv Srba u Bosni i Hercegovini tokom rata devedesetih godina".
Mudžahedinski NATO fašista (Foto: JuTjub)

Mudžahedinski NATO fašista (Foto: JuTjub)

"Ovo nije Vijetnam. Ovo nije Irak. Ovo nije Afganistan. Ono što je potrebno jeste da se postigne svojevrsni politički konsenzus. Pridobiti Iran, uz podršku Rusije, Saudijsku Arabiju i Tursku da se ujedine u borbi protiv Islamske države." - kaže bivši general NATO alijanse za Evropu, Vesli Klark. "Moramo imati na umu da Islamska država nije nikakva redovna vojska i kada je razbijemo njeni pripadnici će se vratiti u redove običnih građana, a mi ćemo ispasti okupaciona snaga." - kaže on, a zatim dodaje da je potrebno učiniti istu stvar kao što je urađeno u borbi protiv Srba u BiH. "Mnogi kažu da treba poslati pešadiju, ali takvu lidersku ulogu mogu na sebe da preuzmu samo Sjedinjene Američke Države. Zašto se to ne uradi?" - upitala je novinarka. "Setite se kako smo radili protiv Srba u Bosni i Hercegovini. Napravili smo plan. Približili smo strane i ujedinili interese zemalja. Rekli smo da ćemo poslati pešadiju pod određenim uslovima. Tako isto možemo i sada, isti korak možemo napraviti sada, a kasnije uspostaviti neki vid mirovnih snaga." - objašnjava Klark i ističe da je situacija dosta složenija, ali da jedinstvo Saudijske Arabije, Irana i Turske može biti postignuto, kao i da je potreban konsenzus sa Rusijom po tom pitanju. "Tada ćemo svi zajedno moći da se borimo protiv Islamske države." - kaže američki general. Podsećamo, Vesli Klark je rukovodio i operacijom zločinačkog protivpravnog bombardovanja Srbije 1999. godine, a upravo pod prećutnom podrškom NATO alijanse, te konkretnom podrškom UNPROFOR-a u BiH, Alija Izetbegović je transportovao veliki broj mudžahedinskih snaga iz arapskih zemalja u cilju borbe protiv vojske Republike Srpske. NATO i Zapad su otvoreno bili na strani islamističkog terora u BiH koji je sprovođen uz njihovu podršku od strane Alije Izetbegovića i mudžahedina iz arapskih zemalja. Ovakvo brutalno izvrtanje istorijskih, neoborivo dokazanih, činjenica jasan je znak da će SAD i u budućnosti nastaviti sa antisrpskom politikom na Balkanu. Vojska Republike Srpske je u stvarnosti prva vojska koja je vodila odbrambeni rat protiv islamističkog fundamentalizma i terorizma u Evropi, boreći se direktno protiv grupacija kao što je Al Kaida. NATO alijansa je bila direktni saveznik i sponzor delovanja islamističkih terorističkih snaga u BiH. Umesto da se Islamska država poredi sa muslimanima iz Bosne i sa Kosova, te sa islamističkim fundamentalizmom i džihadom koji je zvanično uspostavio kroz Islamsku deklaraciju Alija Izetbegović vršeći agresiju nad Srbima u BiH upravo uz pomoć mudžahedina iz arapskih zemalja, ovde je sve izvrnuto naglavačke i Srbi u BiH se porede sa islamskim teroristima i Islamskom državom.
Pročitajte još:ZABRINJAVAJUĆE: Na Balkanu 400.000 pristalica Islamske države!VIKILIKS: Erdogan planirao pre šest sedmica obaranje ruskog avionaPOLITICO: Amerika počinje rat za Balkan – NATO želi da osvoji Srbiju
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA