Најновије

РУСКА ВОЈСКА НИШТА НЕ КРИЈЕ: Ево шта све имамо и шта све можемо са нашим оружјем (ФОТО/ВИДЕО)

Руско Министарство одбране објавило је фотографије руске ваздухопловне базе Хмејмим у Сирији која је била отворена за новинарске екипе из целог света.
(Фото: syria.mil.ru)

(Фото: syria.mil.ru)

По утврђеном редоследу руски авиони полећу из базе Хмејмим, одскочне даске за рат из ваздуха Русије против терориста Исламске државе, јавља новинар Си Ен Ен-а. Неколико пута у року од сат времена базом одзвања брундање борбених авиона који крећу у рат са џихадистима како би пружили подршку копненим снагама сиријског председника Башара ал Асада. У бази се налази ракетни систем земља-ваздух нове генерације С-400, авиони "сухој-24М", "сухој-25СМ", "сухој-34"... Подаци руског Министарства одбране откривају шта је постигнуто за последњих 24 сата и показују интензитет руских ваздушних напада. www.youtube.com/watch Авиони руских снага извели су 59 борбених налета на више од 200 објеката терориста у седам сиријских провинција. Убијено је 320 екстремиста ИД, а уништено је више од 100 складишта нафте. www.youtube.com/watch - Од данас, ми смо једина војска на свету која приказује у детаље, чак и како се и које тачно руско прецизно оружје користи да нападне мете терориста из авиона и бродова. У међувремену, информације о резултатима антитерористичке коалиције долазе, у најбољем случају, од неколико званичних представника - рекао је новинарима званични представник Министарства одбране Русије Игор Коношенков у Латакији.
Прочитајте још:Washington Post: Сједињене Државе су главни кривац за опасно заоштравање односа са РусијомПутин: Укинути зону слободне трговине са УкрајиномСИРИЈА КАО САРАЈЕВО 1914: Русија је спремна, а да ли Ердоган заиста жели рат?
Извор: Си Ен Ен, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА