Najnovije

RUSKA VOJSKA NIŠTA NE KRIJE: Evo šta sve imamo i šta sve možemo sa našim oružjem (FOTO/VIDEO)

Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je fotografije ruske vazduhoplovne baze Hmejmim u Siriji koja je bila otvorena za novinarske ekipe iz celog sveta.
(Foto: syria.mil.ru)

(Foto: syria.mil.ru)

Po utvrđenom redosledu ruski avioni poleću iz baze Hmejmim, odskočne daske za rat iz vazduha Rusije protiv terorista Islamske države, javlja novinar Si En En-a. Nekoliko puta u roku od sat vremena bazom odzvanja brundanje borbenih aviona koji kreću u rat sa džihadistima kako bi pružili podršku kopnenim snagama sirijskog predsednika Bašara al Asada. U bazi se nalazi raketni sistem zemlja-vazduh nove generacije S-400, avioni "suhoj-24M", "suhoj-25SM", "suhoj-34"... Podaci ruskog Ministarstva odbrane otkrivaju šta je postignuto za poslednjih 24 sata i pokazuju intenzitet ruskih vazdušnih napada. www.youtube.com/watch Avioni ruskih snaga izveli su 59 borbenih naleta na više od 200 objekata terorista u sedam sirijskih provincija. Ubijeno je 320 ekstremista ID, a uništeno je više od 100 skladišta nafte. www.youtube.com/watch - Od danas, mi smo jedina vojska na svetu koja prikazuje u detalje, čak i kako se i koje tačno rusko precizno oružje koristi da napadne mete terorista iz aviona i brodova. U međuvremenu, informacije o rezultatima antiterorističke koalicije dolaze, u najboljem slučaju, od nekoliko zvaničnih predstavnika - rekao je novinarima zvanični predstavnik Ministarstva odbrane Rusije Igor Konošenkov u Latakiji.
Pročitajte još:Washington Post: Sjedinjene Države su glavni krivac za opasno zaoštravanje odnosa sa RusijomPutin: Ukinuti zonu slobodne trgovine sa UkrajinomSIRIJA KAO SARAJEVO 1914: Rusija je spremna, a da li Erdogan zaista želi rat?
Izvor: Si En En, Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA