Најновије

Поповићу фотеља у влади и три мандата!

Ненад Поповић, лидер Српске народне партије (СНП), чија странка ће на предстојеће парламентарне изборе изаћи на листи Српске напредне странке, у наредној влади коју буду формирали напредњаци имаће високу функцију, а биће задужен и за унапређење сарадње између Србије и Русије.
Ненад Поповић (Фото: СНП)

Ненад Поповић (Фото: СНП)

Поповићева странка, имаће три посланичка мандата на изборној листи. Из СНП-а је јуче саопштено да је Председништво те партије једногласно одлучило да на предстојећим ванредним парламентарним изборима наступи на заједничкој листи са СНС-ом. - Темељни принципи деловања СНП-а током предизборне и постизборне сарадње са СНС-ом биће очување војне неутралности Србије, максимално давање доприноса развоју економских и политичких односа Србије и Русије, борба за очување Косова и Метохиије у оквиру Србије и подршка суверенитету Републике Српске на изворним дејтонским принципима - рекао је Поповић.
Прочитајте још:ГЛАСНО И ЈАСНО: Милићева прозива Поповића и Шешеља!ЛОВИ „ФАЦЕ“: Пајтић агитује међу јавним личностимаСАД БИ ЗАБРАНИО ПРЕДИЗБОРНЕ КОАЛИЦИЈЕ: Разочарани Дачић осуо по ПУПС-у!
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА