Najnovije

Popoviću fotelja u vladi i tri mandata!

Nenad Popović, lider Srpske narodne partije (SNP), čija stranka će na predstojeće parlamentarne izbore izaći na listi Srpske napredne stranke, u narednoj vladi koju budu formirali naprednjaci imaće visoku funkciju, a biće zadužen i za unapređenje saradnje između Srbije i Rusije.
Nenad Popović (Foto: SNP)

Nenad Popović (Foto: SNP)

Popovićeva stranka, imaće tri poslanička mandata na izbornoj listi. Iz SNP-a je juče saopšteno da je Predsedništvo te partije jednoglasno odlučilo da na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima nastupi na zajedničkoj listi sa SNS-om. - Temeljni principi delovanja SNP-a tokom predizborne i postizborne saradnje sa SNS-om biće očuvanje vojne neutralnosti Srbije, maksimalno davanje doprinosa razvoju ekonomskih i političkih odnosa Srbije i Rusije, borba za očuvanje Kosova i Metohiije u okviru Srbije i podrška suverenitetu Republike Srpske na izvornim dejtonskim principima - rekao je Popović.
Pročitajte još:GLASNO I JASNO: Milićeva proziva Popovića i Šešelja!LOVI „FACE“: Pajtić agituje među javnim ličnostimaSAD BI ZABRANIO PREDIZBORNE KOALICIJE: Razočarani Dačić osuo po PUPS-u!
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA