Најновије

ЈЕЛЕНА КРУНИЋ ПОСЛЕ ИЗБАЦИВАЊА НАПИСАЛА СТАТУС: Претукла сам Зорицу у гардероби, игра није готова!

Све је до детаља описала.

Јелена Крунић (Фото: Фејсбук)

Јелена Крунић је вечерас дисквалификована из ријалитија "Парови" где је боравила само десет дана, због недоличног понашања и кршења основних правила шоу програма Хепи телевизије. Јелена се потом огласила на Фејсбуку и све објаснила: - Хвала свим мојим људима који су били уз мене за време мог боравка у Паровима. Нисам знала да ме толико волите док сада нисам средила неке утиске. Разлог мог изласка јесте то што сам у гардероберу виле претукла Зорицу Дукић при чему јој је у помоћ "прискочио" њен штићеник Гастоз и мало је рећи понашао се насилнички нада мном. Тако да драге Буразенгије, видите ко вам је идол, чији сте фанови и можда једна од најјачих групација икада. Човека који је пљунуо сам себи у фацу када је многе ствари рекао па порекао и чак ишао против речи рођене и једине мајке, зашто онда не бих очекивала да и на мене или било које друго женско покуша да дигне руку (ваљда имате сестре или мајке па можете замислити).
Хвала Владимиру Томовићу што је раздвојио њих двоје од мене, у супротном ко зна шта би се десило. И наравно дивној "Хепи" продукцији чије поверење надам се да нисам толико изиграла и да нећу у будућности. Али игра није готова хахах... Видимо се ускоро опет!!! Љуби вас Крунићка! - написала је Јелена одмах по изласку.
Hvala svim mojim ljudima koji su bili uz mene vreme mog boravka u Parovima,nisam znala da me toliko volite dok sada... Posted by Jelena Krunic on четвртак 24. март 2016.
Извор: медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА