Најновије

НОВИ ПОТРЕС КОД ТРАМПА: Отишао шеф кампање!

Менаџер кампање Доналда Трампа Пол Манафорт напустио је тим председничког кандидата у још једном потресу у штабу контроверзног бизнисмена.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

"Веома ценим оно што је радио и његов сјајан допринос ономе где смо сада. Нарочито ценим његов рад који нас је водио кроз процес делегирања и кроз конвенције. Пол је сјајан професионалац и желим му много среће", саопштио је Трамп.
Манафортов одлазак се могао наслутити почетком недеље када је Трамп поново промешао карте и за своју десну руку у кампањи довео Стивена Бенона, председника десно оријентисаног информативног сајта Брејтбарт. 
Манафорт се придружио Трампу у марту и убрзо се сукобио са бившим менаџером кампање Коријем Левандовским, који је пре два месеца отпуштен. 
Како преноси СиЕнБиСи, Левандовски је заговарао тактику "пустите Трампа да буде Трамп", док је Манафорт, ветеран у политици, желео да бизнисмен мало "испегла" своје наступе и спусти реторику. 
Ипак, последње анкете показују да кандидаткиња демократа Хилари Клинтон води, па би Бенонов долазак и одлазак Манафорта требало да "дода гас" у кампањи и врати Трампа на старе стазе.
Извор: B92.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА