Najnovije

NOVI POTRES KOD TRAMPA: Otišao šef kampanje!

Menadžer kampanje Donalda Trampa Pol Manafort napustio je tim predsedničkog kandidata u još jednom potresu u štabu kontroverznog biznismena.

Donald Tramp (Foto: Jutjub)

"Veoma cenim ono što je radio i njegov sjajan doprinos onome gde smo sada. Naročito cenim njegov rad koji nas je vodio kroz proces delegiranja i kroz konvencije. Pol je sjajan profesionalac i želim mu mnogo sreće", saopštio je Tramp.
Manafortov odlazak se mogao naslutiti početkom nedelje kada je Tramp ponovo promešao karte i za svoju desnu ruku u kampanji doveo Stivena Benona, predsednika desno orijentisanog informativnog sajta Brejtbart. 
Manafort se pridružio Trampu u martu i ubrzo se sukobio sa bivšim menadžerom kampanje Korijem Levandovskim, koji je pre dva meseca otpušten. 
Kako prenosi SiEnBiSi, Levandovski je zagovarao taktiku "pustite Trampa da bude Tramp", dok je Manafort, veteran u politici, želeo da biznismen malo "ispegla" svoje nastupe i spusti retoriku. 
Ipak, poslednje ankete pokazuju da kandidatkinja demokrata Hilari Klinton vodi, pa bi Benonov dolazak i odlazak Manaforta trebalo da "doda gas" u kampanji i vrati Trampa na stare staze.
Izvor: B92.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA