Најновије

КОНАШЕНКОВ СЕ ОГЛАСИО: Ево какве резултате је постигла руска војска у Сирији!

Министарство одбране Русије саопштило је да су терористичке организације ИД и Нусра фронт претрпеле најтеже губитке у последњих неколико месеци.

Игор Конашенков (Фото: РИА Новости)

Покушаји Нусра фронта и ИД-а на западу и истоку Сирије последњих недеља, окончали су се неуспехом; милитанти су претрпели најтеже губитке последњих месеци, изјавио је портпарол Министарства одбране Русије генерал-мајор Игор Конашенков.
Координисани у времену и правцима напади милитаната на положаје сиријских трупа у провинцијама Идлиб и Дејр ел Зор уз подршку ваздухопловних снага Русије, успешно су неутралисани, а нападачи су уништени“, истакао је он.
 „Терористичке групе ИД и Нусра претрпеле су најтеже губитке у последњих неколико месеци. Ефикасним акцијама руске авијације нанета је значајна штета борбеном потенцијалу Нусра фронта и ИД-а“, нагласио је он.
„У ракетним нападима руских ваздушних снага од 19. до 29. септембра потврђени губици терориста износили су 2.359 убијених бораца и око 2,7 хиљаде рањених“, додао је он.  Погледајте ОВДЕ како су Руси брутално спустили Енглезе. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте руске ваздушно-космичке снаге у акцији:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА