Најновије

"Острво са мирисом Торме" - између дневника и путописа, а о љубави

Недавно је из штампе изашла књига ‘Острво са мирисом Торме’, чији је аутор Ивана Павловић. Ово је прва књига Иване Павловић – нешто између дневника и путописа, а о љубави.

Насловна књиге (Фото: Књижева омладина)

Главна јунакиња нема име, Ивана неће да каже шта је Торма, не зна се тачно о ком острву се ради, али то нису загонетке које треба решити – то може да буде инспирација за сваког ко буде читао. Јер Ивана добро пише. 

Професор на Универзитета уметности, др Иван Правдић, је о књизи написао: “Када стаје време? Када не примећујемо да време пролази, да се нешто мења? Ивана Павловић зна одговор на једно од најкључнијих питања постојања. И одговор гласи: време стаје када смо у складу, у љубави, у загрљају… Сада је када нема када. ”

Издавач Острва са мирисом Торме је Књижевна омладина Србије – издавачка кућа из које су поникли многи данас велики писци. 

Промоција књиге је одржана у Кући Ђуре Јакшића, прошле суботе. Књигу су представили заједно, издавачка кућа Књижевна омладина Србије (Александра Шаљић), одломке је читала песникиња Тања Вукићевић а о књизи је пар речи рекла и аутор, Ивана Павловић. 

За сада, књига се може наћи у књижарама Делфи у Београду (СКЦ, У Васиној и Кнез Михаиловој), а ускоро се очекује и у другим градовима у Србији. Ово је добра препорука, aко неко данас оде на Ноћ књиге по књижарама, а не зна шта да купи. 

Kaкви вас попусти очекују у Ноћи књиге сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА