Најновије

САМО СМО ЧЕКАЛИ ТРЕНУТАК ПАРАНОЈЕ: Власт у Македонији тврди да су иза протеста Руси (ВИДЕО)

Да су Руси дежурни кривци свим деспотима широм Европе уверили смо се одавно, данас се том списку придружила и Македонска власт.

Јанко Бацев (фото: јутјуб)

Главни доказ Сорошевој Слободној Европи да је Русија умешана је чињеница да су неки учесници протеста носили руске заставе, а председник опзиционе Уједињене Македоније се попео на полицијски транспортер и махао руском и македонском заставом.

Како је то изгледало погледајте у видеу…

Покушај да се народни бунт, настао као последица чињенице да неко мења име земље без референдума, представи као руски утицај и покушај дестабилизације прихвата и македонска власт, али за сада стидљиво и на нижем нивоу. 

“Није тајна да је Русија рекла да је против проширења НАТО. Ми нисмо на граници са Русијом и нисмо претња. Македонија има зацртану европску и евроатланску агенду. И када је Црна Гора улазила у НАТО било је снага које нису хтеле да се то деси.”, рекао је Владимир Пивоваров, саветник у влади Зорана Заева.

Одговор Руске Амбасаде у Скопљу на сва ова подметања је био да "Амбасада никоме није дала дозволу да користи државну руску заставу и друге симболе Руске Федерације на протесту исперед Скупштине, али да не може контролисати коришћење симбола од стране појединаца јер се руске заставе као и заставе других држава слободно продају по целом свету". 

ОВДЕ погледајте како Украјинци нападају Русију.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА