Najnovije

SAMO SMO ČEKALI TRENUTAK PARANOJE: Vlast u Makedoniji tvrdi da su iza protesta Rusi (VIDEO)

Da su Rusi dežurni krivci svim despotima širom Evrope uverili smo se odavno, danas se tom spisku pridružila i Makedonska vlast.

Janko Bacev (foto: jutjub)

Glavni dokaz Soroševoj Slobodnoj Evropi da je Rusija umešana je činjenica da su neki učesnici protesta nosili ruske zastave, a predsednik opzicione Ujedinjene Makedonije se popeo na policijski transporter i mahao ruskom i makedonskom zastavom.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu…

Pokušaj da se narodni bunt, nastao kao posledica činjenice da neko menja ime zemlje bez referenduma, predstavi kao ruski uticaj i pokušaj destabilizacije prihvata i makedonska vlast, ali za sada stidljivo i na nižem nivou. 

“Nije tajna da je Rusija rekla da je protiv proširenja NATO. Mi nismo na granici sa Rusijom i nismo pretnja. Makedonija ima zacrtanu evropsku i evroatlansku agendu. I kada je Crna Gora ulazila u NATO bilo je snaga koje nisu htele da se to desi.”, rekao je Vladimir Pivovarov, savetnik u vladi Zorana Zaeva.

Odgovor Ruske Ambasade u Skoplju na sva ova podmetanja je bio da "Ambasada nikome nije dala dozvolu da koristi državnu rusku zastavu i druge simbole Ruske Federacije na protestu ispered Skupštine, ali da ne može kontrolisati korišćenje simbola od strane pojedinaca jer se ruske zastave kao i zastave drugih država slobodno prodaju po celom svetu". 

OVDE pogledajte kako Ukrajinci napadaju Rusiju.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA