Најновије

ОТИШАО ЈЕ НА МОРЕ СА НАЈБОЉИМ ДРУГОМ И ЊЕГОВОМ ВЕРЕНИЦОМ: После пијане ноћи завршио је са њом у кревету, а онда му је саопштила шокантну вест

Анонимни мушкарац је потражио савет стручњака због непријатности која му се десила. Наиме, он је изневерио свог најбољег пријатеља тако што је спавао са његовом вереницом.

Илустрација (Фото: pixabay)

"Обојица имамо 24 године и најбољи смо пријатељи још од школских дана. Он је јединац, а ја имам само доста старију сестру, па смо попут браће. Прошли месец смо отишли на море, а он је повео и своју девојку. Време је било феноменално. Након пикника на плажи, седели смо на сунцу послеподне. Увече, отишли смо у турнеју по пабовима. Попили смо пуно, нарочито пријатељ. Кад смо се вратили у хотел, он је отишао у собу, па сам питао његову вереницу, која је годину млађа, да ли је можда за још једно пиће у хотелском бару пре него шту му се придружи. Кад је шанкер престао да точи сложили смо како је време да и ми одемо на спавање и кренули према собама", почео је он своју причу и наставио:

"Пољубио сам је за лаку ноћ, али тај пољубац је испао изненађујуће страствен. Отишли смо у моју собу и чим су се врата затворила били смо једно на другоме и имали секс на мом кревету. То је био најбољи секс икад. Но мало нас је понело па смо заборавили на заштиту. После сам јој рекао да ми се увек јако свиђала. Рекла је да се и она тако осећа, али да не жели да повреди мог пријатеља. Рекли смо да се ово више никада не сме поновити. А онда пре неколико дана шок. Рекла ми је да је трудна. Тест је био позитиван, а каже да је сигурна да дете није пријатељево јер они увек користе кондом. Рекла је и да ће задржати дете без обизра на то шта ја одлучим. Питао сам је да ли жели да буде са мном. Рекла је да жели, али да је венчање већ испланирано па било превелик проблем све отказати. Да ли да ћутим и гледам како мој најбољи пријатељ подиже моје дете? Је ли то љубав или тренутак лудости?"

Стручњак је овако посаветовао младића.

"Питај је да ли је стварно мислила то што је рекла да жели да буде са тобом или је све тренутак лудости којој је кумовао алкохол и сунце. Ако те воли, било би погрешно наставити с њиховим венчањем. Тај брак неће потрајати и могао би проузроковати пуно несреће и туге, чак и њеној беби. Изгубио би најбољег пријатеља, али он ће вероватно пронаћи нову партнерку. Ако она истраје у томе да ће се удати за твог пријатеља, добро размисли пре него што одлучиш да кажеш да си отац детета. Да, за децу је најбоље да знају ко су им (биолошки) родитељи, али би то вероварно само резултирало тиме да су родитељи детета на ратној нози", саветује Деидре.

Како обуздати ерекцију у нежељеним ситуацијама прочитајте ОВДЕ.

Извор: The Sun

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс на плажи у Бразилу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА