Најновије

СТАНИЈА ЈЕ НАПОКОН ДОБИЛА ОЗБИЉНУ КОНКУРЕНЦИЈУ: Кристијан оплео по Кији, али и о Луни и Слоби (АУДИО)

Кристијан Голубовић, који тренутно издржава затворску казну у Забели, поново се огласио, а овог пута причао причао о Кији, Луни и Слоби, звезде прве сезоне "Задруге".

Оплео по Кији, Луни и Слоби (Фото: Јутјуб)

- Само дешавање између те три особе, Кије, Луне, Слобе. С обзиром да су двоје били, нормално је даће сви иоле нормални бити на страни јавно преварене жене, и понижене, а све након тога су ружна и скандалозна понашања сво троје. Генерално, све три особе су погрешиле, али је та мала Кија највише повређена, па ћемо ми хумано и онако српски стати у заштиту жртве. Ипак, морамо бити као наивни и занемарити Андрију из Будве и к*ратог Филипа који јој је прао, а она цедила прљав веш. Читав брак у купатилу хотела - рекао је Кристијан.

Голубовић је причао и о Слоби и Луни.

- Слоба је класичан мутави балван, галамџија на жене, од којих је и сам већа жена. Луна је изгледала тромо, круто и аљкаво, као да се налазила на камповању у околини Макарске са дечком из Мађарске, умишљајући да је љубав са летовања за сва времена - рекао је бивши учесник "Фарме".

Причао је и о Кији Коцкар.

- Кија је перфидно намазана. Сваку грешку оба љубавника је искористила за свој олтар на коме се улога огромне жртве добро наплаћује. Станија је напокон добила озбиљну конкуренцију - рекао је Кристијан.

Послушајте снимак:

Кија открила шта је пресудило да ипак не опрости Слоби, а шта су причали ван камера погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА