Најновије

СРБИЈА И ВЕЧЕРАС НА НОГАМА! Заказани велики скупови грађана у Прокупљу и Крагујевцу

У Прокупљу ће се вечерас у 18 сати одржати други по реду протест незадовољних грађана против власти Српске напредне странке (СНС) и Александра Вућића, под називом "Један од пет милиона".

Протест "1 од 5 милиона" у Чачку (Фото: Јутјуб)

У позиву Прокупчанима да се на Тргу Топличких јунака окупе у што већем броју, организатори су навели да ће им се вечерас придружити и опозиционе странке од којих неке имају одборнике у прокупачкој Скупштини.

Додаје се да ће им се придружити и чланови Савеза за Србију, Демократске странке, Народне странке, СП “Двери”, УСС “Слога”, ГГ “Сви за Прокупље”, Социјалдемократске странке Србије, Демократске странке Србије, Покрета слободних грађана и Странке модерне Србије.

Иако је ово други протест под називом “Један од пет милиона”, у Прокупљу је једна мања група људи почела да се окупља након првог београдског протеста “Стоп крвавим кошуљама”. Они су више од месец дана сваке вечери са жутим прслуцима и пиштаљкама у исто време излазили и шетали центром града.

У Крагујевцу је заказан нови четврти по реду грађански протест. Побуњени Крагујевчани ће се окупити у 18 часова, на платоу, код некадашње Робне куће Београд.

Трифуновић добио подршку две трећине одбора ПСГ-а. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: danas. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јучерашњи протести у Чачку

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА