Najnovije

SRBIJA I VEČERAS NA NOGAMA! Zakazani veliki skupovi građana u Prokuplju i Kragujevcu

U Prokuplju će se večeras u 18 sati održati drugi po redu protest nezadovoljnih građana protiv vlasti Srpske napredne stranke (SNS) i Aleksandra Vućića, pod nazivom "Jedan od pet miliona".

Protest "1 od 5 miliona" u Čačku (Foto: Jutjub)

U pozivu Prokupčanima da se na Trgu Topličkih junaka okupe u što većem broju, organizatori su naveli da će im se večeras pridružiti i opozicione stranke od kojih neke imaju odbornike u prokupačkoj Skupštini.

Dodaje se da će im se pridružiti i članovi Saveza za Srbiju, Demokratske stranke, Narodne stranke, SP “Dveri”, USS “Sloga”, GG “Svi za Prokuplje”, Socijaldemokratske stranke Srbije, Demokratske stranke Srbije, Pokreta slobodnih građana i Stranke moderne Srbije.

Iako je ovo drugi protest pod nazivom “Jedan od pet miliona”, u Prokuplju je jedna manja grupa ljudi počela da se okuplja nakon prvog beogradskog protesta “Stop krvavim košuljama”. Oni su više od mesec dana svake večeri sa žutim prslucima i pištaljkama u isto vreme izlazili i šetali centrom grada.

U Kragujevcu je zakazan novi četvrti po redu građanski protest. Pobunjeni Kragujevčani će se okupiti u 18 časova, na platou, kod nekadašnje Robne kuće Beograd.

Trifunović dobio podršku dve trećine odbora PSG-a. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: danas. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Jučerašnji protesti u Čačku

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA