Најновије

АМЕРИЧКЕ ТАЈНЕ СЛУЖБЕ ПО ЦЕЛОМ ГРАДУ: Мистериозни Србин довео Трампову ћерку и њеног дечка у Београд: У један детаљ су сви гледали! (ФОТО)

Тифани Трамп (25), најмлађа ћерка актуелног председника САД Доналда Трампа, борави у Београду захваљујући блиском пријатељу, извесном Србину, који живи у Америци.

Доналд и Тифани Трамп (Фото: Јутјуб)

Наводно, тај Србин је Тифани и њеном друштву причао како је Београд познат по одличном проводу, па су одлучили да га посете.

Са њом, њеним дечком Мајклом Булосом, милионером из Нигерије и још једним пријатељем у посети Београду су и агенти америчке Тајне службе, који, између осталих, обезбеђују и председника САД и чланове његове ближе и шире породице.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Подршку обезбеђењу ћерке председника САД у току њеног боравка у Србији дају и припадници елитне Јединице за обезбеђење одређених личности и објеката МУП Србије.

Организација посете Трампове ћерке у Београду, трајала је неколико недеља, како би две службе направиле детаљан план боравка.

Како је Тифани Трамп ћерка председника Доналда Трампа, она је и безбедносно интересантна особа, па је за њено кретање обавештено врло мало људи и из других државних и војних безбедносних структура.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Тифани је одсела у једном хотелу у самом центру Београда, омиљеном месту млађих иностраних туриста, а у току дана је обилазила позната места где излазе млађи Београђани - у Васиној, Рајићевој и у Улици краља Петра. Тифани би требало да посети и краљевски двор на Дедињу, али све може да се откаже у последњем тренутку.

У непосредном окружењу, како се сазнаје, око Тифани се налазе четворица агената Тајне службе, обучених као цивили, али су врло брзо проваљени по начину облачења које одскаче од свакодневног облачења Београђана њиховог узраста - један је изгледао као дрвосеча и није крио да има бубицу у уву, док су остали носили јакне и прслуке карактеристичне за амерички Средњи Запад, као и патике за дуге шетње.

За разлику од њих, Тифани и њено друштво стопили су се са Београђанима по начину облачења, али ју је један детаљ много разликовао - скупоцена кожна ташна "Ив Сен Лорена" од неколико стотина долара.

Прочитајте ОВДЕ шта је то Трамп одлучио да опљачка.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА