Најновије

Од авантуре до хорора: Филмови које треба да погледате у марту (ВИДЕО)

За свакога по нешто, али за већину ће све бити добар избор

Фото-Јутјуб

Како да дресирате свога змаја 3
У биоскопима од 7. марта 2019.
Из студија DreamWorks Animation стиже нам епска анимирана авантура о одрастању и проналажењу храбрости да се суочимо са непознатим и о томе како не треба одустати. Оно што ће почети као неочекивано пријатељство између младог Викинга и неустрашивог змаја претвориће се у авантуру која превазилази и сам живот. Биоскопска публика имаће прилику да ужива у новом филму једне од најомиљенијих анимираних сага свих времена! 
Нови поглавица и владар Берка створио је величанствену и хаотичну утопију. Село у коме наши јунаци живе суочиће се са најмрачнијом претњом до сада, а они ће морати да га напусте и крену на путовање кроз скривени свет за који су мислили да постоји само у митовима.


Капетан Марвел
У биоскопима од 7. марта 2019. 
Смештен у деведесете године двадесетог века, Капетан Марвел из Марвеловог студија је потпуно нова авантура из до сада невиђеног периода у историји Марвеловог стрипског универзума, која прати Керол Денверс како постаје једна од најзначајнијих јунакиња у универзуму. Док галактички рат који воде две ванземаљске расе утиче и на Земљу, Денверс ће се наћи, заједно са малом групом савезника у центру вртлога.  


Ми
У биоскопима од 21. марта 2019.
Након што је својим дебитантским филмом ”Бежи!“ послао импулс који је уздрмао савремену културу и поставио стандарде за провокативне и друштвено ангажоване хорор филмове, добитник Оскара и визионар, Џордан Пил, враћа се са новим, кошмарним филмом, који је написао, режирао и продуцирао. Филм "МИ" је смештен у садашњост, на легендарну обалу Северне Калифорније.  Главну улогу тумачи оскаровка Лупита Њонго, као жена која се враћа на место крај обале мора где је одрастала, сада са мужем (Винстон Дјук из Црног пантера) и двоје деце, како би провели идиличан одмор крај мора. Прогоњена необјашњивом и неразјашњеном траумом из прошлости и низом језивих случајности, Аделаида осећа да јој параноја достиже врхунац и да се нешто јако лоше прикрада њеној породици. Након исцрпљујућег дана на плажи, породица се враћа у своју викендицу. Када се тама спустила, Вилсонови су приметили силуете четири особе које стоје пред њиховом кућом, држећи се за руке. "МИ" је прича о брижној породици која се бори против застрашујућег и суровог противника: искривљене верзије себе самих.


Миа и бели лав
У биоскопима од 21. марта 2019. 
Емотивна и топла прича о пријатељству и љубави између младе девојке и белог лава, снимана преко три године и њеног невероватног путовања кроз афричке саване како би свом најбољем пријатељу нашла нови дом.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА