Најновије

СНС-ОВЦИ НАДИРУ СА СВИХ СТРАНА! ОКУПАЦИЈА БЕОГРАДА: Аца Лукас и Бора Чорба отворили теревенку испред Народне скупштине! (ВИДЕО)

Митинг се одржава на тргу Николе Пашића испред Дома Народне скупштине и почетак говора планиран је за 18 часова, неформални део почео наступом Аце Лукаса. Окупљенима пева и Бора Ђорђевић. Симпатизери и активисти СНС из свих крајева Србије стигли су данас у Београд на митинг Александра Вучића "Будућност Србије" због чега је осим централних улица за саобраћај затворен и Булевар Михајла Пупина на Новом Београду. Булевар је затворен од раскрснице са Булеваром уметности према Бранковом мосту где је такође обустављен саобраћај.

Транспарент "Ацо Србине" (Фото: Јутјуб)

Затворен је за саобраћај и Теразијски тунел, а линије градског превоза чија је почетна станица Зелени венац измештене су на алтернативне правце. Дуга колона људи на чијем челу је велик транспарент са ликом председника Србије и натписом "Ацо Србине" креће се са Новог Београда пешке ка центру. Митинг се одржава на тргу Николе Пашића испред Дома Народне скупштине и почетак говора планиран је за 18 часова, а на Теразијама је постављен велик видео бим и озвучење. Удовица убијеног Оливера Ивановића, Милена Ивановић, дошла је данас на скуп пред Народном скупштином да како каже, јавно подржи председника Вучића.

- Дошла сам да пружим подршку, сада званично и јавно - изјавила је кратко.

После Аце Лукаса на бину је изашао Бора Ђорђевић. Он се обратио грађанима и, рекавши да му је драго што су се људи окупили, допутовали од свуда и што свирају за Будућност Србије, запевао песму “Једина моја”.

Чланови СНС-а носе транспаренте на којима пише "Светосавље - српски пут у Европу!", "Будућност Србије Александар Вучић", "Краљево уз Вучића", "Република Српска је уз Вучића!", "Херцеговина за Србију и Вучића!", "Добој воли Александра Вучића", "Кнић уз Вучић”.  Испред колоне је ишао камион Жељка Митровића, окићен шареним балонима и цвећем, на коме пише "Стоп насиљу, само љубав", а са звучника се пушта музика. Део активиста носи мајице са обележјима СНС и удара у бубњеве. На скуп испред Народне скупштине, који званично почиње у 18 сати, а на коме ће се обратити председник Србије Александар Вучић, иду активисти из Руме, Жиче, Пожаревца, Краљева, Кнића, Грачанице.…

Непрегледна колона СНС креће се Улицом Кнеза Милоша ка Дому Народне скупштине, где је, око 16.30 сати, почео концерт Аце Лукаса. Грађани носе заставе Србије и велики транспарент "Београд за Вучића", узвукујући "Ацо Србине". Атмосферу колоне подижу добошари, а грађани су кренули да подрже председника Вучића, који ће касније поподне одржати говор и, како је најавио, послати поруку. У 16.30 на бину је први изашао пред окупљене испред Скупштине Србије певач Аца Лукас који је рекао да он најбоље зна да пева, па хајде сви да раде оно што најбоље умеју.

- Имам право да дам подршку мом бољем животу и вашем. То је моје право и нико не може да ми га одузме. Најбоље што знам да радим је да певам, и хајде сви да радимо оно што најбоље знамо - рекао је Лукас пре него што је почео да пева. 

Чланови СНС напали активисте Двери у Мајданпеку. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости, Агенције, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Полазак параћинских напредњака пут Београда

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА