Најновије

КОМАНДА ЏИХАДИСТА У ИДЛИБУ ПОТПУНО РАЗБИЈЕНА! Руси покренули одлучну операцију! Сухелови Тигрови ударили жестоко! (ВИДЕО)

Руско ваздухопловство је у среду ујутро извело стратешки напад на западне делове покрајине Идлиб. Према изворима у Дамаску, напад руских ваздухопловних снага у среду био је усмерен на неколико локација у планинској регији Џабал ал-Завија у Идлибу.

Руска војска у Сирији (Фото: Јутјуб)

Међу циљевима руских ваздухопловних снага били су командно-контролни центар и комуникациона база у руралном граду Тал Ал-Набија у Идлибу. Као и увек, руско ратно ваздухопловство бомбардује положаје Хаџат Тахрир ал-Шама у северозападној Сирији када имају координате положаја џихадистичке групе.

Пре бомбардовања џихадиста у северозападној Сирији, руско ваздухопловство обавестило је своје партнере из турске војске о плановима да бомбардују локације које припадају Хаџат Тахрир ал-Шаму или Туркестанској исламској партији.   

Напад руских ратних снага на положаје Хаџат Тахрир ал-Шама у Идлибу у региону Џабал ал-Завија дошао је само два дана након што су џихадисти гађали положаје сиријске војске у северозападној Хами.

Група “Таха” која припада сиријским “Тигровима” оборила је џихадистички дрон пре него што је стигао да испустити бомбе на владине положаје у равници Ал-Габ.

Нови шамар Вашингтону. Кинески војници стигли у Венецуелу. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Неустрашиви сиријски “Тигрови” којима командује генерал Сухеил ал Хасан једна су од најелитнијих оружаних владиних формација у Сирији.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА