Најновије

СЛАВНИ ДОКТОР ТВРДИ. Дидије Раул: “Прича о другом таласу је фантазија измишљена још од шпанског грипа!”

Професор Дидије Раул не верује да прекид изолације може довести до новог таласа епидемије. Према његовим речима, датуми које је француска влада одабрала за прекид карантина имају смисла.

Професор Раоулт мисли на 11. мај 2020. године, као почетак укидања.

Дидије Раул се осврнуо на планиране владине мере и излазак из карантина и евентуалног другог таласа у видеу који је објавио Медитерански болнички универзитетски институт (ИХУ).

Док су неки забринути због могућег другог таласа болести, у случају лошег управљања изласка из кризе, професор Раул је уверен по овом питању. Према његовим речима, научни подаци прикупљени до сада описују класични циклус епидемије, који искључује могућност другог таласа.

“Прича о другом таласу је фантазија измишљена још од шпанског грипа, која је започела у лето и која нема никакве везе. Епидемије почињу, убрзавају, доживљавају врхунац, а затим се смањују и нестају”, појашњава у снимљеном интервјуу.

У складу с датумима које је предложила влада, професор Раул је такође дао своје мишљење о плану изласка из изолације. Према његовим речима, датум 11. 05. 2020. којег је дао председник Макрон је оправдан.

“Датуми које је дао председник нису екстравагантни. 97% случајева ћемо имати око 7. маја, а 99% случајева ће бити око 19. маја.  Ово је време када бисмо требали моћи укинути изолацију, знајући да ће до тада пренос вируса постати знатно нижи”, тврди професор Раул.

Прочитајте ОВДЕ   какве су то тензије на небу.

Извор: logicno. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА