Najnovije

SLAVNI DOKTOR TVRDI. Didije Raul: “Priča o drugom talasu je fantazija izmišljena još od španskog gripa!”

Profesor Didije Raul ne veruje da prekid izolacije može dovesti do novog talasa epidemije. Prema njegovim rečima, datumi koje je francuska vlada odabrala za prekid karantina imaju smisla.

Profesor Raoult misli na 11. maj 2020. godine, kao početak ukidanja.

Didije Raul se osvrnuo na planirane vladine mere i izlazak iz karantina i eventualnog drugog talasa u videu koji je objavio Mediteranski bolnički univerzitetski institut (IHU).

Dok su neki zabrinuti zbog mogućeg drugog talasa bolesti, u slučaju lošeg upravljanja izlaska iz krize, profesor Raul je uveren po ovom pitanju. Prema njegovim rečima, naučni podaci prikupljeni do sada opisuju klasični ciklus epidemije, koji isključuje mogućnost drugog talasa.

“Priča o drugom talasu je fantazija izmišljena još od španskog gripa, koja je započela u leto i koja nema nikakve veze. Epidemije počinju, ubrzavaju, doživljavaju vrhunac, a zatim se smanjuju i nestaju”, pojašnjava u snimljenom intervjuu.

U skladu s datumima koje je predložila vlada, profesor Raul je takođe dao svoje mišljenje o planu izlaska iz izolacije. Prema njegovim rečima, datum 11. 05. 2020. kojeg je dao predsednik Makron je opravdan.

“Datumi koje je dao predsednik nisu ekstravagantni. 97% slučajeva ćemo imati oko 7. maja, a 99% slučajeva će biti oko 19. maja.  Ovo je vreme kada bismo trebali moći ukinuti izolaciju, znajući da će do tada prenos virusa postati znatno niži”, tvrdi profesor Raul.

Pročitajte OVDE   kakve su to tenzije na nebu.

Izvor: logicno. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA