Најновије

ТЕОДОСИЋ: Ово није начин

После, како је истакао, најлошијег издања у Евролиги и убедљивог пораза од Милана, ас Црвене звезде верује да је Топ 8 достижан.

Имала је Црвена звезда много проблема у позиционом нападу, са изузетно високом петорком Милана, где је Миротић на тројци, а Мели на четворци. На све то, шут за три је уопште није слушао, па је тако у једном тренутку имала учинак 11-1. Ипак, када се огласила сирена за крај полувремена, Европа се дивила маестралном потезу Милоша Теодосића који је чувара послао по "бурек" и погодио тројку за вођство и ерупцију одушевљења на трибинама дупке пуне Арене.

И када су се екипе вратиле на терен, тројка Шилдса само је дала на значају новом налету црвено-белих, са две бомбе Дејана Давидовца и још једном сјајном асистенцијом Теодосића, овога пута за Луку Митровића. Изгледало је да на 47:41 гротло гута Милано. Као ни да тајм-аут Месине ту ништа не може да промени.

Али, гости нису тако мислили. Миротић је погодио тројку, испоставило се да је била то друга од 11 колико је Милано погодио у другом полувремену, из само 13 покушаја. Маудо Ло је играо меч сезоне, Шилдс је такође наместио руку и Црвеној звезди није било спаса. Серија 12:0 је грогирала, а тројке у низу гурнуле у дебели минус и све се претворило у најтежи пораз од отварања сезоне. После свега, Милошу Теодосићу није преостало ништа друго него да констатује:

- Била је ово сигурно наша најлошија утакмица у Евролиги - истакао је прекаљени организатор игре и наставио у истом тону:

- Знали смо да је Милано квалитетна екипа. Нисмо у другом полувремену одговорили на њихову агресивност, на њихову физичку игру и то нас је коштало убедљивог пораза. Једна ствар која ме је мало уплашила, да не кажем изнервирала, почев од мене, што смо одустали у последњих шест, седам минута и само чекали крај. Ипак, сезона је дугачка и то се дешава. Први пут да нисмо имали шансу да победимо.

СИРЕНЕ СЕ НЕ ГАСЕ У КИЈЕВУ! Главни град Украјине под жестоким нападима руске армије

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА