Najnovije

TEODOSIĆ: Ovo nije način

Posle, kako je istakao, najlošijeg izdanja u Evroligi i ubedljivog poraza od Milana, as Crvene zvezde veruje da je Top 8 dostižan.

Imala je Crvena zvezda mnogo problema u pozicionom napadu, sa izuzetno visokom petorkom Milana, gde je Mirotić na trojci, a Meli na četvorci. Na sve to, šut za tri je uopšte nije slušao, pa je tako u jednom trenutku imala učinak 11-1. Ipak, kada se oglasila sirena za kraj poluvremena, Evropa se divila maestralnom potezu Miloša Teodosića koji je čuvara poslao po "burek" i pogodio trojku za vođstvo i erupciju oduševljenja na tribinama dupke pune Arene.

I kada su se ekipe vratile na teren, trojka Šildsa samo je dala na značaju novom naletu crveno-belih, sa dve bombe Dejana Davidovca i još jednom sjajnom asistencijom Teodosića, ovoga puta za Luku Mitrovića. Izgledalo je da na 47:41 grotlo guta Milano. Kao ni da tajm-aut Mesine tu ništa ne može da promeni.

Ali, gosti nisu tako mislili. Mirotić je pogodio trojku, ispostavilo se da je bila to druga od 11 koliko je Milano pogodio u drugom poluvremenu, iz samo 13 pokušaja. Maudo Lo je igrao meč sezone, Šilds je takođe namestio ruku i Crvenoj zvezdi nije bilo spasa. Serija 12:0 je grogirala, a trojke u nizu gurnule u debeli minus i sve se pretvorilo u najteži poraz od otvaranja sezone. Posle svega, Milošu Teodosiću nije preostalo ništa drugo nego da konstatuje:

- Bila je ovo sigurno naša najlošija utakmica u Evroligi - istakao je prekaljeni organizator igre i nastavio u istom tonu:

- Znali smo da je Milano kvalitetna ekipa. Nismo u drugom poluvremenu odgovorili na njihovu agresivnost, na njihovu fizičku igru i to nas je koštalo ubedljivog poraza. Jedna stvar koja me je malo uplašila, da ne kažem iznervirala, počev od mene, što smo odustali u poslednjih šest, sedam minuta i samo čekali kraj. Ipak, sezona je dugačka i to se dešava. Prvi put da nismo imali šansu da pobedimo.

SIRENE SE NE GASE U KIJEVU! Glavni grad Ukrajine pod žestokim napadima ruske armije

Izvor: Žurnal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA