Најновије

СИРЕНЕ СЕ НЕ ГАСЕ У КИЈЕВУ! Главни град Украјине под жестоким нападима руске армије

"Експлозије на периферији, у Кијеву је узбуна. На главни град лете ударни беспилотни летелице", јављају локални ресурси.

 Раније су се експлозије догодиле у Черкасима, а у ваздушним снагама Оружаних снага Украјине известили су да "Шахиди" лете према Кијеву. 2:23 Беспилотне летелице лете у правцу Кијевске области преко Лубња (Полтавска област).

КАКВО ЈЕ ДЕЈСТВО ШАХИДА?

Дронови "Шахиди", познати као "Shahed" дронови, су иранске беспилотне летелице које се користе за различите сврхе, укључујући извиђање и нападе. Ево како раде:

Конструкција и Дизајн: "Шахиди" дронови су обично мањих димензија и дизајнирани су за нископрофилне мисије. Имају способност да носе експлозиве или друге врсте бојевих глава.

Начин Рада: Ови дронови могу да раде у два режима: извиђање и напад. У режиму извиђања, они снимају и преносе податке назад на командни центар. У нападном режиму, они се користе као летеће бомбе, где се директују на циљ и детонирају при удару.

ДЕЛИЋ РАДНЕ АТМОСФЕРЕ: "ХРАБРИ" овако славе пун погодак! (ВИДЕО)

Управљање и Навигација: Управљање "Шахидима" се обично врши са земље путем даљинског управљања. Могу користити и GPS за навигацију или се ослањати на друге видове геолокације.

Опсег и Издржљивост: Ови дронови имају ограничен домет и време лета, што зависи од њихове величине, капацитета батерије и тежине носивог терета.

Стратегија Коришћења: "Шахиди" дронови се често користе у асиметричном ратовању, пружајући нискоценовну, али ефикасну опцију за напад на војне и грађанске циљеве.

"ДИ ВЕЛТВОХЕ": Погрешни сигнали збуњују Путина

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА