Најновије

ШОК У ПАРТИЗАНУ! Северина напустио Хумску!

Нема мира у Партизану.

Партизан је одлично почео пролећни део шампионата, прво је славио на тешком гостовању у Ивањици са 1:0, да би потом срушио ИМТ у Хумској (5:2). Парни ваљак је након 21 одиграног меча први на табели са 53 бода и таман кад су навијачи помислили да све иде „као по лоју“ из Хумске стиже шокантна информација - Ксандер Северина (22, 185 цм) изненада је напустио клуб!

Младо крило није се појавило на тренингу и жели да напусти црно-бели табор. Подсетимо, Холанђанин је одиграо одлично против Тракториста које је „начео“ лепим голом у 24. минуту.

Према наводима појединих медија проблем је новац, конкретно бонус за потпис уговора који није исплаћен (75.000 евра - 50 хиљада менаџеру, 25 играчу).

Северина је ове сезоне одиграо 23 меча у дресу Партизана, четири пута је тресао мрежу, „уписао“ је и једну асистенцију. Према Трансфермаркту његова тренутна тржишна вреднсот је 800 хиљада евра.

На жалост ово није изолован случај у Партизан, црно-бели су већ имали сличне проблем – Такума Асано и Фусени Дијабате су „побегли“ из Хумске. И млади Немања Јовић је уз тужбу напустио Парни ваљак.

ШОКАНТНА ИЗЈАВА АМЕРИЧКОГ КОНГРЕСМЕНА: Сву палестинску децу треба побити

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА