Najnovije

ŠOK U PARTIZANU! Severina napustio Humsku!

Nema mira u Partizanu.

Partizan je odlično počeo prolećni deo šampionata, prvo je slavio na teškom gostovanju u Ivanjici sa 1:0, da bi potom srušio IMT u Humskoj (5:2). Parni valjak je nakon 21 odigranog meča prvi na tabeli sa 53 boda i taman kad su navijači pomislili da sve ide „kao po loju“ iz Humske stiže šokantna informacija - Ksander Severina (22, 185 cm) iznenada je napustio klub!

Mlado krilo nije se pojavilo na treningu i želi da napusti crno-beli tabor. Podsetimo, Holanđanin je odigrao odlično protiv Traktorista koje je „načeo“ lepim golom u 24. minutu.

Prema navodima pojedinih medija problem je novac, konkretno bonus za potpis ugovora koji nije isplaćen (75.000 evra - 50 hiljada menadžeru, 25 igraču).

Severina je ove sezone odigrao 23 meča u dresu Partizana, četiri puta je tresao mrežu, „upisao“ je i jednu asistenciju. Prema Transfermarktu njegova trenutna tržišna vrednsot je 800 hiljada evra.

Na žalost ovo nije izolovan slučaj u Partizan, crno-beli su već imali slične problem – Takuma Asano i Fuseni Dijabate su „pobegli“ iz Humske. I mladi Nemanja Jović je uz tužbu napustio Parni valjak.

ŠOKANTNA IZJAVA AMERIČKOG KONGRESMENA: Svu palestinsku decu treba pobiti

Izvor: Žurnal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA