Najnovije

Ovako su Hrvati videli incidente i prekid meča Srbija -Albanija!

ZAGREB - Neredi i prekid fudbalske utakmice Srbija-Albanija munjevito su odjeknuli širom regiona a hrvatski mediji su incidentima u Beogradu posvetili udarne strane u elektronskim izdanjima.
Printskrin: Jutjub

Printskrin: Jutjub

Tako Jutarnji list na svom portalu kao glavnu vest donosi prekid utakmice Srbija -Albanija pod naslovom "Kaos u Beogradu, navijači ganjali igrače po travnjaku"! - U jednom trenutku je bespilotna letelica sa albanskom zastavom i porukom na kojoj je bila karta velike Albanije i male Srbije preleteo iznad stadiona što je dodatno usijalo ionako već užarenu atmosferu u Beogradu. Sudija utakmice Martin Atkinson odlučio je prekinuti susret, a zastavu je potom uhvatio Stefan Mitrović. Nakon tog poteza prišlo mu je nekoliko igrača Albanije i započeo je sukob i opšta makljaža na travnjaku, prenosi Jutarnji list. Večernji list u svom naslovu, takođe kao glavnu vest, navodi da je utakmica Srbija- Albanija prekinuta zbog provokacije gostiju. - Srbijanski mediji pišu kako je danas došlo do incidenta jer je skupina navijača Albanije ispred stadiona došla sa šalovima Oslobodilačke vojske Kosova, piše Večernji list.
Pročitajte još:

(VIDEO) Prekid utakmice Srbija – Albanija

Stigli Albanski fudbaleri, navijači ih počastili uvredljivim uzvicima!

Portal Indeks.hr naglašava da je glavni razlog za prekid meča bila zastava "Velike Albanije" koja je na avionu na daljinako upravljanje ubačena na teren dok Hrvatska televizija (HRT) izveštava da "se veliki incident dogodio u Beogradu Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA