Najnovije

Bekrić na pripremama u Španiji

BEOGRAD - Najbolji srpski atletičar Emir Bekrić putuje zajedno sa trenerom Mirjanom Stojanović u nedelju 30. novembra na pripreme u Španiju, na Tenerife.
Emir Bekrić - ponos Srbije! (Foto: JuTjub)

Emir Bekrić - ponos Srbije! (Foto: JuTjub)

“Otkako smo u oktobru počeli sa pripremama, više smo improvizovali treninge i morali smo da se snalazimo, jer smo radili na stadionu Partizana, a zbog zgusnutog rasporeda utakmica, bilo je potrebno da se prilagođavamo. U Beogradu, bez kružne dvorane, koja je Emiru potrebna, ne mogu da se urade adekvatni treninzi na preponama, a kako u ovom periodu ima dosta trčanja, odlazak u toplije krajeve će nam značiti", rekla je Stojanovićeva. Ona je naglasia da na Tenerifama postoje svi neophodni uslovi za Bekrićeve pripreme. "Ostajemo tri nedelje, imamo na raspolaganju trenažni objekat koji nam pruža sve što nam je potrebno za dobar rad”, rekal je Stojanović.
Pročitajte još:Zvezda odnela pobedu!
Ona je podsetila da je Bekrić nedavno promenio klub i da je sada član Radničkog iz Kragujevca. "Klub cilja prvo mesto u Kupu šampiona, i to takmičenje će Emiru biti od velikog značaja, kao priprema za Svetsko prvenstvo koje ga očekuje u Kini 2015”, rekla je Stojanović. Bekrić će na SP u Kini braniti bronzu na 400 metara s preponama osvojenu na Mundijalu u Moskvi 2013. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA