Najnovije

Košarkaši Zvezde rekorderi

BEOGRAD - Košarkaši Crvene zvezde pobedili su danas na svom terenu ekipu Cibone sa 80:64 (22:18, 21:18, 14:16, 23:12) u premijernom meču 15. kola Jadranske lige.
Basket (Foto: filipinotimes.ae)

Basket (Foto: filipinotimes.ae)

Najefikasniji u taboru Zvezde bio je Nikola Kalinić sa 15 poena, 12 je dao kapiten Luka Mitrović, dok se u zagrebačkom timu istakao Dominik Mavra sa 20 poena. Crveno-beli su od starta meča zaigrali odlično, stekli osam poena prednosti, ali je talentovani Mavra održavao goste u igri tri četvrtine. Zvezda je u poslednoj deonici dodala "gas", ubrzo stekla 20 poena više i na najbolji mogući način završila 2014. godinu. Ekipa trenera Dejana Radonjića zabeležila je 15. pobedu u nizu i tako izjednačila rekord Partizana u Jadranskoj ligi, samo tri dana nakon što je ostvarila najbolji start u istoriji takmičenja.
Pročitajte još:Mihajlović najviše kotirani srpski trener
U narednom kolu crveno-beli gostuju u LJubljani ekipi Olimpije 4. januara 2015. godine. Danas: Cedevita - Olimpija (19 sati) Zadar - MZT Skoplje Krka - Partizan (21) Sutra: Budućnost - Igokea (16) Mega Leks - Levski (19) Ponedeljak: Metalac - Solnok (20.30) Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA