Najnovije

DŽajić: Milijaš odigrao vrhunski, ljut sam na ove što su ušli sa klupe

Predsednik Crvene zvezde, Dragan DŽajić, zadovoljan je pobedom tima u Užicu, ali je najviše pohvalio kapitena Nenada Milijaša, koji je iz slobodnog udarca postigao prvi gol protiv Slobode. Zanimljivo je da su navijači u Užicu gledali utakmicu sa raznih mesta, pa čak i sa terase svojih stanova.
screenshot

screenshot

Zvezda je trijumfovala sa 2:0 golovima kapitena Milijaša i Nejca Pečnika, a DŽajić smatra da je ovo bila utakmica sezone za kapitena crveno-belih. Sada imaju priliku da na svom terenu, na punoj “Marakani” proslave titulu, koju čekaju sedam godina.

Zanimljivo je da je bilo dosta navijača u Užicu, koji su osim navijannja istakli i transparent podrške ranjenom vođi Marku Ševu. "Velika pobeda protiv kvalitetne ekipe iz Užica. Čestitam igračima na pobedi na teškom terenu. Milijaš je odigrao najbolju utakmicu sezone", rekao je DŽajić i dodao: "Na neke sam ljut, pogotovo na igrače koji su ušli sa klupe. Sada treba samo mirno. Na pragu smo slavlja, ali ne smemo da se opuštamo", rekao je DŽajić. Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA