Najnovije

Mišković: Bez obzira šta lično mislim o Vučiću, podržavamo vladu!

BEOGRAD - Predsednik Delta holdinga Miroslav Mišković izjavio je danas da će ta kompanija podržavati sve mere koje donosi Vlada Srbije, ali i da će biti kritična prema onome što smatra da nije dobro.
Foto: JuTjub

Foto: JuTjub

Vlada Srbije i jedna od najvećih srpskih kompanija imaju obavezu da međusobno sarađuju, smatra Mišković, uveren da u tom kontekstu nije bitan njegov lični odnos i mišljenje o premijeru Aleksandru Vučiću. Mišković je na konferenciji za novinare, na kojoj su predstavljeni rezultati poslovanja Delta holdinga, podržao praksu razgovora predstavnika vlade i privrednika o merama ekonomske politike, dodajući da je vrlo značajno da takvi sastanci postanu tradicionalni, a kao posebnu povoljnost naveo olakšice, odnosno podsticaje za novo zapolsljavanje. On smatra da samo štednjom neće biti moguće ostvariti zacrtane ekonomske ciljevem već da su neophodne investicije, naročito u poljoprivredi, te navodi da prilikom usvajanja ekonomske politike, čiji je nosilac Vlada Srbije, treba da budu uključeni bankarski i realni sektor, stručni krugovi, kao i mediji.
Mišković je na sastanku sa premijerom, kako je rekao, govorio o tri projekta, koje Delta holding namerava da realizuje, a koji su vrlo važni za Srbiju.
Reč je o Ritejl parku u Novom Sadu, novoj poslovnoj zgradi Delta holdinga i izgradnji najvećeg šoping mola u regionu, ukupna vrednost tih investicija je 150 miliona evra, a njihova realizacija će uposliti 6.000 građevinskih radnika. Dodao je da je Delta holding u ozbiljnim pregovorima sa nekoliko američkih kompanija, čija bi realizacija dovela u region neke nove brendove. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA