Najnovije

Nacionalna garda u Slavjansku razapela trogodišnje dete „kao Isusa“

Izbeglica iz Slavjanska Galina Pišnjak, majka četvoro dece, bila je svedok strašnog zločina koji je počinila Nacionalna garda Ukrajine nakon što su grad napustili ustanici.
Izbeglica iz Slavjanska Galina Pišnjak. Foto: Jutjub (printskrin)

Izbeglica iz Slavjanska Galina Pišnjak. Foto: Jutjub (printskrin)

Ona je u izbegličkom kampu u Rostovskoj oblasti dala intervju ruskoj televiziji u kojem je opisala kako je kaznena ekspedicija razapela trogodišnje dete i ubila ženu jednog ustanika. „Centar grada. Trg Lenjina. To je jedino mesto gde mogu da stanu svi ljudi. Na trgu su okupili žene, pošto muškaraca više nije bilo. Žene, devojčice, starce. To se zove pokazno kažnjavanje. Uzeli su trogodišnje dete - dečaka u gaćicama, u majici. Kao Isusa su ga razapeli na oglasnoj tabli. Dok ga je jedan zakucavao za tablu, dvojica su ga držala. I sve to pred očima majke. NJu su držali. Ona je gledala kako joj sin umire. Krici. Zapomaganje. Još su ga isekli na bokovima. Da se muči. Kroz sat i po dete je umrlo. A zatim su uzeli majku, zavezali je za tenk i vukli je po trgu, otprilike jedan kilometar“. Galina je ispričala da je rodom iz zapadne Ukrajine i da zbog svoje kritike ukrajinske vlasti i „gardista“ ima problema i sa sopstvenom majkom.
Pročitajte još:NATO: Rusija ima oko 12 hiljada vojnika na granici sa UkrajinomRusija srušila ukrajinski avion!?MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ: Pale su maske – EU stvara Veliku Albaniju
Izvor: Fakti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA