Najnovije

Evo šta Hidrometeorološki zavod kaže za nadolazeću oluju

Upozorenje na obilne padavine izdato je danas od strane Republičkog hidrometeorološkog zavoda, koje glasi: 30.07.2014. u 12:00 uveče, tokom noći (30/31.07.) i sutra (31.07.) očekuju se obilnije padavine, u većini mesta od 20 do 40 l/m2, lokalno i oko 60 l/m2, noćas na severu, a sutra uglavnom u centralnim i istočnim krajevima. Moguće su kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom i olujnim vetrom, stoji na zvaničnom sajtu HMZ.
Olujno vreme, foto: Photocrati.com

Olujno vreme, foto: Photocrati.com

Na Mlavi, Peku, Timoku, Jasenici, Kubršnici, Resavi i Lugomiru vodostaji će biti u većem porastu do 03. avgusta i kretaće se između granica za preduzimanje mera redovne i vanredne odbrane od poplava. Na bujičnim vodotocima ovih slivova moguća su veća lokalna izlivanja. Na Kolubari, LJigu, Ubu, Tamnavi, Jadru, Moravici, Bjelici, Skrapežu, Đetinji, gornjem toku Zapadne Morave, Neri, Brzavi i banatskoj Moravici vodostaji će biti u porastu do 03. avgusta sa prevazilaženjem uslovnih vodostaja (upozoravajućih nivoa). Na bujičnim vodotocima ovih slivova moguća su lokalna izlivanja.
Obavezno pogledajte:PAŽNJA: U Srbiju stiže olujni ciklon Anamarija!Olujni vetar nosio krovove!U Pirotu oluja čupala drveće
Izvor: RHMZ

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA