Najnovije

DS: SNS pokušava optužbama da sakrije laži o ugovorima

BEOGRAD - Naprednjaci i demokrate nastavili su danas "rat" saopštenjima, a SNS zahteva da Bojan Pajtić odgovori gde su pare Razvojne banke Vojvodine, dok DS insistira na štetnosti ugovora sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Pajtić - lider demokrata (Foto: JuTjub)

Pajtić - lider demokrata (Foto: JuTjub)

Demokratska stranka poručila je Srpskoj naprednoj stranci da nikakve uvrede neće zameniti ni prikriti činjenicu da od građana krije ugovore koji su štetni za njih i za državu, a koji proističu iz protivustavnog sporazuma sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima", navedeno je u saopštenju demokrata. DS istče da nisu tačne "besmislene optužbe" koje SNS u nedostatku argumenata iznosi na račun Bojana Pajtića. "DS sa žaljenjem može da ponovi da će sve lažne optužbe svako ko ih iznosi moći da obrazloži na sudu, i da konstatuje da svaka vlast koja nekoga javno optužuje za krađu pokazuje da to čini iz pukog marketinga, znajući da su optužbe neistinite, nipodaštavajući državne organe, podrivajući vladavinu prava i kompromitujući borbu protiv korupcije koju navodno vodi", saopštili su iz DS.
Pročitajte još:Devetnaestogodišnjak uhapšen zbog pretnji Vučiću i Dačiću!
Ranije danas SNS je saopštila da već danima pita šefa vojvođanskog režima, Bojana Pajtića, da li je 400 miliona evra od Razvojne banke Vojvodine, tačnije od građana Pokrajine, potrošio sam, ili ih je podelio sa svojim partijskim drugovima i prijateljima, saopsastili su danas naprednjaci. "Pitali smo, i pitamo, šefa režima u Vojvodini da li je 100 miliona evra od fonda za razvoj podelio sa Dušanom Elezovićem ili sa Dragoslavom Petrovićem, koji, umesto njega, drži sednice vojvođanske vlade, ili je sve pare uzeo sam?", navedeno je u saopštenju naprednjaka. U nastavku "rata" saopštenjima između SNS i DS, Srpska napredna stranka danas "sa žaljenjem" konstatuje da Demokratska stranka "više ne zna, i nema šta ni da napiše" i pita DS gde se nalazi njihov lider. "Samo pitamo Demokratsku stranku gde se nalazi njihov lider, da nas obaveste o njegovoj lokaciji, i da li je sunce dovoljno jako, i da li je more dovoljno slano, baš po Pajtićevom ukusu?" navedeno je u najnovijem saopštenju SNS. Izvoz: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA