Najnovije

Jokića "iznenađenje" isteralo iz pameti, pa opsovao na srpskom kao kočijaš: Svi popadali od smeha, evo i zašto

Košarkaši Denver Nagetsa nastavili su pohod ka prvom mestu Zapada posle regularnog dela takmičenja. Tim iz Kolorada dočekao je Atlana Hokse i upisao novi trijumf 142:110 uz novu sjajnu partiju i tripl-dabl Nikole Jokića.

Ono što je zanimljivo, jeste da je i sam meč počeo "veselo" po Denver. Naime, sve košarkaše dočekala je velika figura DŽamala Mareja, i to, tik iza ćoška. Kamere kanala Nagetsa pažljivo su postavljene na način da prate reakciju košarkaša kada vide ogromnu lutku Mareja sa velikom glavom.

Neki od nih su se igrali, neki je nisu ni primetili, neki od košarkaša su bili oduševljeni, a onda se pojavio Nikola Jokić.

Srpski košarkaš nije imao pojma kakvo mu se iznenađenje sprema, već je u svojim mislima krenuo ka svlačionici kako bi se pripremio za meč. Potom, ispred njega se ukazala ogromna figura koju nije očekivao, trgao se i, naravno, opsovao na srpskom.

- Idi bre...******** - bilo je jasno.... Naravno, svima je njegova reakcija bila smešna, a  bilo je i očigledno da je opsovao na srpskom.

Pogledajte kako je sve izgledalo na licu mesta:

Bitka za Časov Jar: Rusi nastavljaju napredovanje odbijajući protivnapade (MAPA/VIDEO)

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA