Najnovije

Košarkaši sleteli u Beograd!

Reprezentativci Srbije u košarci stigli su u Beograd sa osvojenom srebrnom medaljom na Svetskom prvenstvu u Španiji. Za 20 časova planiran je doček sportista ispred gradske skupštine.

Srebrni košarkaši (foto FIBA)

Srebrni košarkaši (foto FIBA)

Ispred Skupštine grada Beograda okupljaju se građani, kako bi dočekali srebrne košarkaše, žensku reprezentaciju u streljaštvu i rvača Davora Štefaneka, koji su ostvarili velike uspehe na svetskim prvenstvima.

Avion koji je prevozio košarkašku reprezentaciju Srbije iz Španije kasnio je oko sat i po vremena, pa je na Aerodrom "Nikola Tesla" sleteo oko 19.45, javlja izveštač RTS-a.
Pročitajte još:
Košarkaši će po sletanju na aerodrom održati konferenciju za novinare. Na aerodromu su ih, pored novinarskih ekipa, dočekali i brojni navijači. Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Mundobasketu u Španiji. Jasna Šekarić, Bobana Veličković i Zorana Arunović okitile su se ekipnim zlatom u gađanju vazdušnim pištoljem na prvenstvu u Granadi, takođe u Španiji, dok je Štefanek u Uzbekistanu postao svetski šampion u kategoriji do 66 kilograma. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas zahvalio se košarkašima koji su, kako kaže, posvetili dva meseca svog života Srbiji i zahvalio se selektoru Aleksandru Đorđeviću i ostalima koji su bili uz srpske reprezentativce. Izvor: RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA