Najnovije

Vujošević: Pozivam ljude da u što je moguće većem broju dođu na utakmicu s Armanijem

Košarkaši Partizana NIS i stručni štab rade punom parom u pripremama za sezonu koja predstoji. Naredna provera forme zakazana je za petak, 26. septembar sa početkom u 20 časova, kada u dvoranu „Pionir“ dolazi milanski Armani.
Vujošević (foto kkpartizan.rs)

Vujošević (foto kkpartizan.rs)

Trener srpskog šampiona Duško Vujošević očekuje dobru utakmicu i poziva navijače da i na ovom meču budu uz novi tim kluba iz Humske. - Kada je utakmica bila zakazana stavljena je u ovaj termin da bi bila neka vrsta otvaranja predstojeće sezone. Bez obzira na dobro poznate probleme u kojima se klub nalazi, mislim da smo odradili planirani deo posla. Ekipa već ima neku svoju fizionomiju, tu sada ima i nekih lakših povreda, zatim i nekompletnost zbog dobro poznate situacije oko BAT-a, ali i u ovakvom sastavu ima svoj kvalitet – istakao je trofejni strateg. Vujošević je naglasio da je, upravo zbog svih problema u kojima se Partizan nalazi, više nego ikada potrebno da publika stane uz tim.
Pročitajte još:
- U tom smislu, pozivam ljude da u što je moguće većem broju dođu na utakmicu, jer dolazi jedan protivnik zvučnog imena i dobrog kvaliteta. Bez obzira što je utakmica u sklopu priprema za takmičenja koja nam predstoje, mislim da će oni koji vole Partizan imati šta da vide, a oni koji vole košarku uživati u dobroj košarci - najavio je susret sa milanskim timom Duško Vujošević. Ulaznice za predstojeći pripremni meč će biti u prodaji na dan utakmice na blagajni dvorane „Pionir“ po ceni od 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter. Svi koji su do sada kupili sezonske ulaznice mogu ih iskoristiti za ulazak na meč sa Armanijem. Tom prilikom svi zainteresovani će moći da kupe godišnje karte za tribinu i parter na blagajni „Pionira” u periodu od 17 do 20 časova. Cena sezonske ulaznice za tribine je 9.500 din, dok je za godišnju ulaznicu za parter potrebno izdvojiti 14.000 din. Sezonske za lože će biti u prodaji isključivo u prostorijama KK Partizan NIS (kancelarija 218) svakoga radnog dana od 10 do 15 časova. Od ove sezone uvedeni su i bar kodovi na svakoj ulaznici, koji će prilikom ulaska u halu biti kontrolisani i uneti u bazu. Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA