Najnovije

Majkrosoft predstavio Vindouz 10

SAN FRANCISKO - Američka kompanija "Majkrosoft" (Microsoft) danas je predstavila novu generaciju operativnog sistema Vindouz 10 (Windows 10) koji podrazumeva novu osavremenjenu verziju s pojačanim bezbednosnim i karakteristikama upravljanja, saopšteno je iz Kancelarije te kompanije u Beogradu.
Majkrosoft

Majkrosoft

“To će biti najsveobuhvatniji operativni sistem i najbolja verzija koju je Majkrosoft ikad napravio za svoje poslovne korisnike, pa očekujemo da ćemo u saradnji sa širom Vindous zajednicom u mesecima koji su pred nama, da uvedemo Vindouz 10 u život”, rekao je izvršni potpredsednik grupe za operativne sisteme kompanije Teri Majerson i najavio da će (novi) operativni sistem biti na raspolaganju, počevši od 1. oktobra. Ova kompanija je takođe predstavila Vindouz insajder program (Windows Insider Program - WIP), čime je započela najveći otvoreni kolaborativni razvojni napor kako bi se promenio način na koji se Vindouz gradi i postavlja da bi se najbolje zadovoljile potrebe korisnika.
Pročitajte još: MUŠKARCI: Pružite joj ovakav seks i biće zauvek vaša!
Jedno od značajnih područja na kome su ostvarena unapređenja jeste korisnički identitet gde je pojačana otpornost na provalu, krađu ili fišing. "Vindouz 10" unapredio je zaštitu od gubitka podataka uspošljavanjem skladišta i separacije podataka na nivou aplikacije i fajla, čime će omogućiti zaštitu koja prati podatke gde god da krenu. Upravljanje i postavljanje je pojednostavljeno tako da omogući smanjenje troškova, što podrazumeva i prelazak sa Vindouz 7 ili 8 koji su usredsređeni na to da scenariji brisanja i ponovnog postavljanja postanu staromodni. Poslovnim korisnicima je takođe omogućena fleksibilnost odnosno da izaberu koliko će brzo prihvatiti najnovije inovacije, kao i mogućnost da utiču na stalna unapređenja na osnovu povratne informacije koje daju. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA