Najnovije

Teodosić: Volim Crvenu zvezdu!

BEOGRAD - Košarkaš moskovskog CSKA, reprezentativac Srbije Miloš Teodosić, još jednom je potvrdio da je osvedočeni navijač Crvene zvezde, istakavši da redovno prati dešavanja u klubu kojem je privržen.
Teodosić (Foto: FIBA)

Teodosić (Foto: FIBA)

Teodosić, koji je nedavno izjavio da bi pre završetka karijere voleo da zaigra za crveno-bele, naveo je da Beograđani trenutno imaju veoma mladu ekipu i poručio igračima da iskoriste ukazanu šansu. "To što Zvezda ima mladu ekipu, između ostalog, dobro je i za srpsku košarku. Mladi igrači moraju da iskoriste šansu i moraju da budu svesni u kakvom klubu se nalaze i za kakav klub igraju. Siguran sam da će svi oni dati maksimum kako bi iskoristili šansu koju su dobili", kazao je Teodosić za sajt Crvene zvezde.
Pročitajte još: Povratak Nadala
Komentarišući dolazak saigrača iz reprezentacije Nikole Kalinića i Stefana Jovića u klub, jedan od najboljih evropskih košarkaša istakao je da se radi o "sjajnim momcima i odličnim igračima". "Zaista sam srećan što će igrati za Zvezdu u predstojećoj sezoni. U klubu se sjajno radi, što potvrđuju i dva uzastopna učešća u Evroligi. Zato poručujem navijačima da podrže ove momke, i ja volim Crvenu zvezdu", rekao je Teodosić, koji je sa nacionalnim timom pre dve nedelje u Španiji osvojio titulu vicešampiona sveta. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA