Najnovije

Đoković ne ide u Indiju

BEOGRAD - Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati za nacionalnu reprezentaciju Srbije sledećeg vikenda protiv selekcije Indije, u meču za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa.
Tenis (Foto: tenisbytow.pl)

Tenis (Foto: tenisbytow.pl)

Selektor srpskog tima Bogdan Obradopvić potvrdio je danas da Đoković definitivno neće doputovati u Indiju. "Glavni razlog je umor. Novak je imao izuzetno naporan deo sezone i potreban mu je predah, a putovanje u Indiju iziskuje ogromne napore. Ne samo po pitanju putovanja, dolaska sa jednog na drugi kraj planete, iz NJujorka u Bangalor, već i zbog teških uslova za igru", rekao je Obradović, a prenosi Teniski savez Srbije.
Pročitajte još: Hamilton odneo pobedu u Monci
On je podsetio da su u Bangaloru izuzetno teški uslovi za igru, na velikoj nadmorskoj visini i sa visokim procentom vlažnosti. "Novak veruje u pobedu našeg tima i svim srcem je uz nas", poručio je Obradović. Za važan meč protiv domaćina Obradović na raspolaganju ima Dušana Lajovića, filipa Krajinovića, Iliju Bozoljca, koji su već doputovali u Bangalor, dok će se Nenad Zimonjić priključiti timu u ponedeljak. Meč između Indije i Srbije igra se od 12. do 14. septembra. Prvi singl na programu je u petak, 12. septembra, od 15 sati, drugi odmah po njegovom završetku, dok u subotu od 18.30 sati igraju dublovi. U nedelju se prvi singl igra od 16 sati, a drugi odmah po njegovom završetku. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA