Najnovije

NOVI HAOS U PAROVIMA: Posle žestoke svađe Marko otkrio koga je "overavao" u toaletu

Pevačica Ružica Veljković i menadžer Marko Perović sinoć su se u vili „Parova“ žestoko posvađali. Perović je ponovo optužio pevačicu da su u prošloj sezoni „Parova“ imali seks, ali ovog puta j precizirao da su to uradili čak tri puta.
Marko Perović (Foto. Printskrin jutjub)

Marko Perović (Foto. Printskrin jutjub)

"Priznaj da sam te ka*ao u toaletu. LJudi su videli da si me ti prva spopadala, htela si da se ljubimo. Nedelju dana kasnije poj*ebao sam te u kabini, pa naredne srede opet, pa naredne srede opet. Tri puta sam te overio. To može da potvrdi i moja bivša Ema. Ružica je jedan od razloga zbog kojih me je ostavila", rekao je Marko, a Ružica je tvrdila da sve to priča zarad marketinga. Nenad Marinković Gastoz je onda dobio reč i potvrdio Markovu priču. "Sve je tačno što je Marko ispričao. Ja sam svedok svega toga, ali sam ćutao, jer sam poštovao Markovu devojku Emu", rekao je pobednik prošlih „Parova“. Nakon njegovog izlaganja pevačica je počela da plače, a njena drugarica Jelena Golubović je tešila.
Pročitajte još:NEMORALNA I VULGARNA SLAĐA: Ukućanka „Parova“ u sado-mazo akciji (VIDEO)VRATIO SE KIKI: „Glava me boli posle pet sati priče“ (VIDEO)
Izvor: Opera17

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA