Najnovije

UKRAJINCI OPET NAPALI BELOGORODSKU OBLAST: Žestok udar dronovima-kamikazama - ranjeno više civila

Oružane snage Ukrajine izvele su novi napad na oblast Belgoroda, ranivši nekoliko civila, među kojima je i jedna tinejdžerka, javljaju ruski mediji.
Dron

Dron

U selu Voznesenovka, Šebekinski okrug, dron kamikaz pao je na deo kolovoza. U padu praćenom detonacijom oštećena su 3 automobila, a povređeno pet civila, među kojima i jedan tinejdžer.

Devojčica stara 17 godina sa ranama od gelera na leđima i ruci prevezena je kolima Hitne pomoći u dečju regionalnu kliničku bolnicu. NJeno stanje se ocenjuje kao umereno teško.

Vozač jednog od automobila, žena sa gelerskim ranama u predelu leđa i ramena, i muškarac sa višestrukim ranama od gelera koje su prodrle u trbušnu duplju, prevezeni su u Regionalnu kliničku bolnicu.

Još jedna žrtva, koja je bila van vozila u trenutku napada, samostalno je otišla u Centralnu okružnu bolnicu Šebekino sa kontuzijom uha i nakon ukazane pomoći poslata je kući na ambulantno lečenje.

“Sve žrtve u bolnicama su pod nadzorom specijalista, svima je pružena neophodna medicinska pomoć“, rekao je guverner Belgorodske oblasti, Vjačeslav Gladkov.

Pročitajte OVDE o borbenim dejstvima ruske armije u zoni SVO

Izvor: Prava.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA