Najnovije

Kreću protesti protiv antiruskog lobija u Srbiji: Desničari obeležili Čanka

NOVI SAD - Pokreti "Srbski Obraz" i "Naši" pozvali su građane Novog Sada i Vojvodine na protest protiv antiruskog lobija u Srbiji, koji će se održati u Novom Sadu ispred sedišta LSV-a, na Trgu mladenaca, u subotu 10. oktobra, u 11 časova.
Desničari spremaju skup u Novom Sadu (Foto: nasisrbija.org)

Desničari spremaju skup u Novom Sadu (Foto: nasisrbija.org)

- Lider LSV-a, bahati separatista Nenad Čanak je nosilac antiruskog lobija u Vojvodini i veza između hrvatske obaveštajne službe, tajkuna i Aleksandra Vučića. Preko špijunsko-mafijaških veza Nenada Čanka i uz blagoslov  Aleksandra Vučića, uspešna preduzeća i najplodnije oranice u Vojvodini se prodaju hrvatskim tajkunima, dok se istovremeno na svaki način potiskuje ruski uticaj, sabotira sprovođenje Enegretskog sporazuma i onemogućava jačanje strateške saradnje između Srbije i Rusije, bez koje naša zemlja ne može biti ni slobodna, ni bogata ni snažna - saopštavaju organizatori. Protest se organizuje pod sloganom "Oslobodi Novi Sad - Oslobodi Srbiju".
Pročitajte još:VUČIĆ ODLUČIO: O sudbini Vlade i intrigama polovinom oktobraŠEŠELJ SE SPREMA ZA PREDSEDNIČKE IZBORE?! „Toma Nikolić daje ostavku, velika afera izlazi na videlo“
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA