Najnovije

POLICIJSKA POTERA U SARAJEVU: Lopovi pokušali da opljačkaju banku, iz automata ranili prolaznika!

SARAJEVO- Policija Kantona Sarajevo traga za počiniocima jutrašnjeg pokušaja pljačke Rajfajzen banke na Ilidži.
Policija Kantona Sarajevo (Foto: mup.ks.gov.ba)

Policija Kantona Sarajevo (Foto: mup.ks.gov.ba)

Portparol kantonalnog Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Irfan Nefije je naveo da je jutros u 8.50 časova došlo do pokušaja pljačke Rajfajzen banke u Rustempašinoj ulici na Ilidži i upotrebe vatrenog oružja, kada je ranjen slučajni prolaznik biciklista. Iz MUP-a je, nedugo nakon što je povređeni prolaznik medicinski zbrinut, stigla informacija da je on podlegao zadobijenim povredama. - Lekar je konstatirao smrt nešto posle 9 sati - rekao je Nefić. Trenutno nisu poznate informacije o identitetu i starosti stradalog. On je naglasio da policija traga za počiniocima. Neposredno nakon pokušaja pljačke, naoružani pljačkaši su se uputili prema izletištu Stojčevac, javlja Klix.ba. Na mesto događaja upućene su specijalne jedinice MUP-a KS. Policija je oko 10 sati blokirala Veliku aleju na Ilidži u pokušaju da ograniči prostor kojim se mogu kretati.

Drugi incident: Uhapšen pljačkaš Rajfajzen banke u Hrasnom

Sarajevska policija uhapsila je razbojnika koji je jutros, uz pretnju vatrenim oružjem, opljačkao Rajfajzen banku u naselju Hrasno u Sarajevu. Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo saopšteno je da je lice čiji su inicijali H.E. (26) u Ulici Azize Šaćirbegović u 9:10 časova, uz pretnju vatrenim oružjem, ukralo nepoznatu količinu novca. Policija je nakon hapšenja kod H.E. pronašla pištolj. Nakon što je jutros pokušana i pljačka Rajfajzen banke na Ilidži, jake policijske snage na izletištu Stojčevac tragaju za naoružanim pljačkašima. U pokušaju pljačke jedan slučajni prolaznik na biciklu je ranjen. Odmah je zbrinut na licu mesta, ali je ubrzo podlegao povredama.
Pročitajte još:Reportaža iz oslobođenog hrišćanskog grada u Siriji: Demonska mržnja terorista (FOTO)DODIK: Srbi su najveći stradalniciVučić: Srbija razume žrtve u ratovima, ali moli da i Bošnjaci razumeju žrtve koje su Srbi imali
Izvor: klix.ba

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA