Najnovije

Lekoviti čaj pomoći će vam da pregurate sezonu gripa i prehlada (RECEPT)

Sezona je gripa, prehlade i virusa koji vrebaju na svakom koraku. Da biste spremni dočekali ove bolesti naučite kako da napravite veoma delotvoran čaj koji leči grip i prehladu.
Čaj (Foto: pixabay.com)

Čaj (Foto: pixabay.com)

Grip i prehlada su virusna obolenja koja se leče isključivo prirodnim lekovima, vitaminima, toplom supicom, čajevima i naravno mirovanjem. Da biste što je više moguće skratili vreme trajanja bolesti obavezno napravite ovaj lekoviti čaj koji će vam u tome bez ikakve sumnje pomoći. Dovoljno je da pogledate sastojke i da vam bude jasno koliko je zdrav. Ovaj čaj pored toga što ojačava imunitet, razređuje šlajm i pospešuje izbacivanje, ubija bakterije i olakšava bolove. U njegovu delotvornost jednostavno morate poverovati čim vidite spisak potrebnih sastojaka koji su poznati po svojim lekovitim svojstvima i u te svrhe se koriste vekovima u celom svetu. Potrebno je: - 3 šolje vode, - sok od pola limuna, - 1 štapić cimeta, - 3 šnite svežeg đumbira, - ¼ kašike karanfilčića, - ½ kašičice kurkume, - prstohvat kajenske paprike, - 1 ½ kašika sirovog meda. Način pripreme: Sve sastojke osim meda stavite u šerpicu na šporetu i ostavite da prokuvaju. Kada čaj prokuva, smanjite temperaturu i ostavite da lagano krčka 10 minuta. Na kraju, kad se čaj malko prohladi dodajte med, promešajte, procedite i pijte dok je još toplo.
Pročitajte još:Lekoviti indijski napitak za bolju probavuRešite se herpesa i akni za samo 12 sati prirodnim putem!Rešite se astme uz ova četiri moćna prirodna sastojka!
Izvor: lifepressmagazin.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA