Najnovije

STAMATOVIĆ OŠTAR: Kapitulantska politika Aleksandra Vučića

"Bela kuga" i demografsko odumiranje Srbije i srpskog naroda nije nikakva "nova rupa na saksiji", kako nam je to "ekskluzivno" saopštio Aleksandar Vučić, već realnost sa kojom se suočavamo decenijama, poraz državne i nacionalne populacione, ali i ekonomske politike subvencionisanja tzv. stranih investicija, u kojoj, umesto da ta sredstva preusmeravamo ka jačanju domaće proizvodnje, poljoprivrede, malih i srednjih preduzeća, kako bi ljudi ostali da žive u Srbiji, imali siguran posao i zasnivali porodice u svojoj zemlji, naprednjački režim krčmi državnu imovinu i prirodne resurse, pljačka naroda, finansirajući pojedine sumnjive investitore i projekte, a sve to predstavlja kao snažan privredni rast i smanjenje nezaposlenosti - izjavio je Milan Stamatović, prvi čovek Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) i predsednik opštine Čajetina

Stamatović i Vučić (Foto: Jutjub)

Stamatović je upozorio građane da Vučić "belu kugu" i "srpski populacioni poraz od Albanaca" zloupotrebljava da bi indoktrinirao građane za svoju kapitulantsku politiku po kojoj nam nema spasa ako se ne odreknemo okupiranog Kosova i Metohije. - Opština Čajetina već dugo sprovodi pozitivnu populacionu politiku, zbog čega se svrstava među pet lokalnih samouprava u Srbiji koje, iz godine u godinu, sve više novca u budžetu opredeljuje za podsticaj nataliteta, što je najbolji način da se ozdravi i podmladi jedna zajednica – ističe Stamatović, podsećajući da, ove godine u Čajetini, roditeljski dodatak za prvorođeno dete iznosi 75.000 dinara, za drugorođeno 100.000 dinara, za trećerođeno i svako naredno rođeno dete 150.000 dinara, kao i da je za 2018, iz opštinske kase predviđeno 73,5 miliona dinara za celokupnu socijalnu zaštitu, od čega je značajna suma namenjena za roditeljske dodatke i troškove vantelesne oplodnje. Čime dijaspora preti Vučiću ukoliko raspiše referendum o promeni Ustava pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vučićeva konferencija o natalitetu i Kosmetu.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA